Перший погляд на Ліама Нісона в бойовику «Крижана дорога»

8 грудня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні, з ним краще не жартувати! Ліам Нісон одягся тепліше та озброївся на першому кадрі свого майбутнього екшен-трилера «Крижана дорога» («The Ice Road»).

Фільм «Крижана дорога» покаже номінанта на премію «Оскар» в образі досвідченого водія, який вміє їздити по льоду. Після того як обрушується віддалена алмазна копальня в найбільш північних регіонах Канади, він повинен очолити неймовірну місію з порятунку працівників копальні по замерзлому океану, але на шляху рятувальників опиняяються лід, що тане, та несподівана загроза.

Оскільки від льоду, що тане, пістолет навряд чи чимось допоможе, то на першому кадрі «Крижаної дороги» головний герой напевно намагається захиститися від тієї несподіваної (і озброєної) загрози, яка з'явилася на його маршруті.

Разом з Нісоном в «Крижаний дорозі» зіграє зірка культової науково-фантастичної трилогії «Матриця» Лоренс Фішберн. Компанію їм складуть зірка франшизи «Поліцейська академія» Метт МакКой, Мартін Сенсмейєр з серіалу «Світ Дикого Заходу» і вестерну «Чудова сімка» та зірка серіалу «Легіон» Ембер Мідфандер.

Автором сценарію і режисером цього екшену виступає Джонатан Генслі, який працював над сценарієм пригодницького фільму «Джуманджі».

Нещодавно Нісона можна було побачити в кінотеатрах у фільмах «Зроблено в Італії» та «Чесний злодій», а в наступному році в український прокат вийде бойовик «Захисник» з ним у головній ролі, чий трейлер дивіться тут.

9512 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: