«Пенніворт»: новий початок, батьки Бетмена і громадянська війна в трейлері 2 сезону

7 грудня 2020,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до нових пригод молодого Альфреда Пенніворта, який в майбутньому стане дворецьким Бетмена? Тоді швидше вмикайте наповнений екшеном та гумором розширений трейлер 2 сезону серіалу «Пенніворт», головну роль в якому виконує актор Джек Беннон.

Події 2 сезону будуть розвиватися через рік після вибухових подій фіналу дебютного сезону, коли Англія опиняється на порозі руйнівної громадянської війни з могутніми неонацистами з Союзу Воронів, яких очолює лорд Гервуд (Джейсон Флемінг).

Північний Лондон залишається одним з небагатьох центрів для опору. Там ми й знаходимо Альфреда Пенніворта. Роки в британській армії навчили його бути цинічним оптимістом і чекати гіршого, але він знає, що може з усім цим впоратися.

Зараз Альфред є власником підпільного клубу в Сохо під назвою The Delaney, де раді всім, не залежно від їхніх політичних поглядів. І там, разом зі своїми друзями з SAS Деоном «База» Дешфордом (Гейнслі Ллойд Беннетт) та Воллесом «Малюк Дейв» МагДугалом (Раян Флетчер), Альфред шукає вихід, перш ніж Лондон та його країна згорять дотла. І його погляд звернений до Америки.

Також трейлер показує возз'єднання Томаса Вейна (Бен Елдрідж) та Марти Кейн (Емма Паетц), майбутніх батьків Бетмена, але коли Марта намагається його поцілувати, Томас повідомляє їй, що він заручений з іншою жінкою.

Прем'єрна серія 2 сезону «Пенніворта» отримала назву «Важка корона» («The Heavy Crown») і вийде на екрани 14 грудня за українським часом.

1062 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: