Вийшов офіційний трейлер 3 сезону серіалу «Американські боги» з новими героями

7 грудня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні фентезі «Американські боги», заснованого на романі-бестселері письменника Ніла Геймана, з'являться зірка екшен-дилогії «Мачете» Денні Трехо та зірка хітового серіалу «Гра престолів» Іван Реон. Перший погляд на їхніх героїв представляє свіжий трейлер.

Трейлер довгоочікуваного 3 сезону, на який ми чекаємо вже півтора року, показує, що весь цей довгий час Тінь Мун (Рікі Віттл) ховався від Містера Середи/Бога Одіна (Іен МакШейн), який виявився його батьком, у містечку Лейксайд, штат Вісконсін. Тепер його звати Майк Ейнзел, і в Лейксайді Тінь намагається вести дуже спокійний спосіб життя подалі від богів, але незабаром це зміниться.

Перебуваючи у Вісконсині, Тінь спробує створити свою власну долю і буде керуватися богами своїх темношкірих предків, Оріша. Він також випадково відкриє похмурий секрет про свої, здавалося б, ідилічні нові місця для прогулянок і познайомиться там з цікавими людьми, як репортер місцевої газети Маргеріт Олсен (Ліла Лорен), з якою у Тіні буде роман, та активістка Енн-Марі Гінцельманн (Джулія Свіні), яка є неофіційним, самопроголошеним мером Лейксайду.

Тим часом Денні Трехо та Іван Реон зіграють інше втілення містера Світу й чарівного і добродушного лепрекона Ліама Дойла, останнього з яких можна побачити в трейлері в компанії Лори Мун (Емілі Браунінг)

Прем'єрна серія 3 сезону серіалу «Американські боги», який буде складатися з десяти нових серій, вийде на екрани вже за місяць, 10 січня.

1015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: