Вера Фарміга стане мамою Гейлі Стайнфелд в серіалі «Соколине око» від Marvel

5 грудня 2020,  21:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

З початком зйомок супергеройського серіалу «Соколине око» стримінгова платформа Disney+ та кінокомпанія Marvel Studios вирішили нарешті розкрити його акторський склад, куди увійшла номінантка на премію «Оскар» Вера Фарміга.

В майбутньому серіалі про пригоди супергероя Клінта Бартона (Джеремі Реннер), відомого як Соколине око, та його протеже Кейт Бішоп (Гейлі Стайнфелд) Фарміга виконає роль мами Кейт Елеанор Бішоп, пише сайт Variety.

Також в серіалі повернеться Флоренс П'ю в образі Єлени Бєлової, близької подруги Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) з її сольного фільму «Чорна вдова».

Але це далеко не все поповнення акторського складу «Соколиного ока». У його 1 сезоні з'являться ще чотири нових персонажа, яких зіграють актори Фра Фі, Тоні Далтон, Алаква Кокс і Зан МакКларнон.

Фі втілить Казі, скорочено від Казімір Казіміров, який відомий шанувальникам коміксів Marvel як найманий убивця Клоун.

Далтон виконає роль Джека Дюкена (Jack Duquesne), який в коміксах зустрічається під ім'ям Жака Дюкена, відомого як Мечник, ранній наставник Бартона.

А Кокс та МакКларнон зіграють Майю Лопес/Ехо, яка вміє з величезною точністю копіювати рухи іншої людини, та її батька Вільяма Лопеса.

Супергеройський серіал «Соколине око» буде частиною Четвертої Фази MCU. Його прем'єра очікується у кінці 2021 року або на початку 2022 року.

1104 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: