Леонардо ДіКапріо і Джона Гілл возз'єднаються у фільмі Адама МакКея «Не дивись вгору»

5 грудня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джона Гілл приєднався до акторського складу комедії від Netflix «Не дивись вгору», головну роль в якій виконає його давній друг і колега по знаменитій стрічці Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт» Леонардо ДіКапріо.

Комедія «Не дивись вгору» («Don't Look Up») буде політичною сатирою з елементами наукової фантастики та фільму-катастрофи. Вона розповість про двох недосвідчених астрономів, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який може знищити Землю (і усе людство).

Астронома доктора Рендалла Мінді грає ДіКапріо, а його колегу доктора Кейт Дібіаскі втілить лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс.

Героя Гілла звати Джейсон Орлеан, і, хоча деталі про цього персонажа поки не розголошуються, ми дуже сподіваємося, що у них з ДіКапріо буде хоча б декілька сцен разом, оскільки з них виходить просто чудовий дует.

На рахунку Гілла є 2 номінації на премію «Оскар» за гру у фільмах «Людина, яка змінила все» та «Вовк з Уолл-стріт», де він втілив найккращого друга і напарника по бізнесу героя ДіКапріо.

ДіКапріо і Лоуренс були помічені на зйомках комедії «Не дивись вгору» на початку тижня в Бостоні. На фотографіях від папараці Лоуренс з'явилася з рудим волоссям, а ДіКапріо — з бородою.

Онлайн-прем'єра сатиричного фільму «Не дивись вгору», яку знімає лауреат премії «Оскар» Адам МакКей, відбудеться на Netflix у 2021 році.

1508 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: