З'явилися ТБ-ролик та новий постер святкової комедії від Disney «Godmothered» з Джилліан Белл та Айлою Фішер

2 грудня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже в цю п'ятницю, 4 грудня, на стримінговій платформі Disney+ відбудеться прем'єра нового святкового фільму для всієї родини під назвою «Godmothered», на честь чого був представлений його веселий ТБ-ролик.

Новорічна комедія «Godmothered», чиє ім'я натякає на дуже преставучую хрещену фею, розповість про пригоди Елеанор, молодої та недосвідченої хрещеної феї, яка, почувши, що її професія може зникнути, вирішує показати світу, що людям все ще потрібні хрещені феї. Вона вирушає у світ людей, щоб відшукати 10-річну дівчинку Макензі та здійснити її мрії. Але дівчинка виросла і тепер є 40-річною жінкою, яка одна виховує свою дочку.

Втративши чоловіка декілька років тому, Макензі більше не вірить в «і жили вони довго та щасливо», але Елеанор твердо має намір зробити Макензі щасливою, подобається їй це чи ні.

Тим часом постер за участю двох головних героїнь (і одного здивованого єнота), які сидять на снігу в Центральному парку в Нью-Йорку, попереджає:

Будьте обережними з тим, кому ви адресуєте свої бажання.

Роль Елеанор виконує Джилліан Белл, а Макензі грає Айла Фішер.

На чолі цього казкового проекту знаходиться режисерка Шерон Магуайр, яка зняла відомі комедії «Щоденник Бріджет Джонс» та «Дитина Бріджит Джонс».

830 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: