Вуді Гаррельсон та Кевін Гарт приступили до зйомок екшену «The Man from Toronto»

30 листопада 2020,  21:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі зйомок комедійного бойовика «The Man from Toronto», головні ролі в якому виконують зірка франшизи «Голодні ігри» Вуді Гаррельсон та зірка «Джуманджі» Кевін Гарт.

Фільм «The Man from Toronto» («Людина з Торонто») розповість про те, як найнебезпечнішого найманого вбивцю у світі та найбільшого невдаху з Нью-Йорка плутають один з одним під час оренди житла на Airbnb.

Дивлячись на Гаррельсона і Гарта на фото зі знімального майданчика, нескладно здогадатися, що перший грає найманого вбивцю, а другий нью-йоркського невдаху. За сюжетом цій парочці доведеться працювати разом, щоб вижити.

Поділившись спільною фотографією з Гаррельсоном в Instagram Гарт назвав свого колегу «легендою» і написав, що давно мріяв з ним попрацювати:

Так вдячний за можливості, які мені випадають... Я був шанувальником роботи цього чоловіка впродовж багатьох років... А тепер він є моїм колегою на зйомках!!!

Компанію Гаррельсон та Гарту в цій веселій пригоді складе зірка хітового комедійного серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко.

На чолі проекту знаходиться режисер Патрік Г'юз, який зняв хітовий бойовик «Тілоохоронець кілера», де кілера зіграв Семюел Л. Джексон, а його горе-тілоохоронця Раян Рейнольдс.

Прем'єра екшену «The Man from Toronto» очікується в 2021 році.

1196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: