Дакота Джонсон, Джейсон Сігел і Кейсі Аффлек в трейлері драми «Наш друг»

28 листопада 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер драматичної стрічки «Наш друг» («Our Friend»), в якій зірка ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел стає підтримкою і опорою для Дакоти Джонсон і Кейсі Аффлека, коли вони стикаються з раком.

Фільм «Наш друг» розповість надихаючу й дивовижну реальну історію сім'ї Тіг журналіста Метта, його яскравої дружини Ніколь та їхніх двох маленьких доньок і покаже, як їхнє життя змінюється, коли Ніколь ставлять страшний діагноз остання стадія раку. Коли обов'язки Метта як опікуна і батька стають все більш непосильними, найкращий друг пари Дейн пропонує свою допомогу. Поки Дейн ставить своє життя на паузу, щоб пожити зі своїми друзями, наслідки цього рішення, що змінює життя, виявляються більш значними і глибокими, ніж будь-хто міг собі уявити.

Як ви вже здогадалися, Джонсон і Аффлек грають ролі подружжя Ніколь і Метта, а Сігел втілює їх кращого друга Дейна, який з усіх сил намагається привнести в життя пари та їхіх дітей радість та сміх навіть у такі складні часи.

Прем'єра драми «Наш друг» від сценариста Бреда Інгелсбі та режисерки Габріели Каупертвейт в українських кінотеатрах очікується 21 січня.

1317 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: