Телепрем'єра тижня: Новий канал покаже «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення»

28 листопада 2020,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цими вихідними на шанувальників супергеройських фільмів від Marvel Studios чекають два приємних вечора, адже на Новому каналі відбудуться телепрем'єри блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення».

Супергеройські екшени «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», які вийшли на великі екрани в 2018 і 2019 роках відповідно, показують епічну війну Месників, Вартових Галактики та інших земних супергероїв з суперлиходієм Таносом, який вирішив зібрати усі Камені нескінченності і стерти з лиця всесвіту половину живих істот.

Обидва блокбастера зняли брати-режисери Ентоні і Джо Руссо, й вони не тільки підкорили глядачів і кінокритиків по всьому світу, а й зібрали значну касу.

«Месники: Завершення» навіть встановили абсолютний рекорд світового бокс-офісу зі зборами в 2,798 мільярда доларів цей екшен і до цього дня залишається найприбутковішим фільмом всіх часів.

Український трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності»:

Український трейлер фільму «Месники: Завершення»:

Телепрем'єра блокбастера «Месники: Війна нескінченності» відбудеться на Новому каналі в суботу, 28 листопада, о 21:00, а заключну главу війни з Таносом «Месники: Завершення» покажуть у неділю, 29 листопада, теж о 21:00.

1200 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: