«Диво-жінка 1984»: Галь Гадот в золотому костюмі з крилами на новому постері сиквела

27 листопада 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, занадто прекрасно. На цьому тижні нас вирішили порадувати новим бразильським постером супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», на якому Діана Принц у втіленні Галь Гадот просто вбиває наповал.

Однією з головних подій сиквела режисерки Петті Дженкінс, основою якого є комікси DC, буде новий золотий суперкостюм Диво-жінки, і на свіжому постері він грає приголомшливими фарбами в цих яскравих неонових кольорах 80-х.

За плечима Діани тут готові до польоту її залізні крила, а в руках вона тримає свою основну зброю сиквела Лассо істини, яке не тільки допомагає затримувати злочинців і лиходіїв, а й змушує їх говорити правду.

Цього разу вона буде рятувати світ без свого чарівного меча Вбивця богів, який Діана викрала у амазонок перед своїм походом на передову Першої світової війни у своєму першому сольнику. І без щита (оскільки вони з мечем йдуть в комплекті).

Сподіваємося, що цей новий костюм стане для неї відмінними обладунками, адже у сиквелі Диво-жінці доведеться битися одразу з двома небезпечними і підступними суперлиходіями: Максвеллом Лордом та Барбарою Мінервою/Гепардою, яких зіграють Педро Паскаль і Крістен Віг.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» нещодавно переїхала на тиждень назад, тобто тепер відбудеться 16 грудня.

727 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: