Новий ТБ-ролик «Мисливця на монстрів» представляє кота, який нагадує єнота Ракету з фільмів Marvel

26 листопада 2020,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливець на монстрів» Мілла Йовович поділилася його новим промо-роликом в соцмережах, і ви точно повинні додивитися його до кінця, щоб познайомитися з «усіма улюбленим котиком».

ТБ-ролик екранізації популярної відеогри від компанії Capcom, який ви можете побачити вище, показує нові моменти фільму і закликає його героїв Артеміду (Мілла Йовович) та Мисливця (Тоні Джа) вибрати зброю, за допомогою якої вони будуть битися з гігантськими монстрами, один з яких нагадує дракона Смога з «Хоббіта».

Але головною зіркою тизера став крутий кіт, який, судячи з його бойової пози та зброї, теж буде допомагати нашим героям боротися з монстрами. Правда він схожий на Ракету з блокбастера Marvel Studios «Вартові Галактики»?

Режисером цієї епічної битви людей та монстрів виступає творець хітової франшизи «Оселя зла» і чоловік Йовович Пол В. С. Андерсон.

Українська прем'єра екшену «Мисливець на монстрів» повинна була відбутися наступного тижня, 3 грудня, але в зв'язку з пандемією COVID-19 і карантином вихідного дня вона була перенесена на 14 січня.

1082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: