Дженніфер Гарнер і Марк Руффало стануть батьками Раяна Рейнольдса у фантастичному фільмі для Netflix

25 листопада 2020,  18:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки культової романтичної комедії 2000-х «Із 13 в 30» Дженніфер Гарнер і Марк Руффало знову стануть парою в новому гучному кінопроекті Раяна Рейнольдса, який називається «The Adam Project» і вийде на Netflix.

У науково-фантастичній стрічці «The Adam Project» Рейнольдс втілить чоловіка, який подорожує назад у часі, щоб зустріти себе 13-річного і попросити його про допомогу. Разом вони повинні відшукати їхнього покійного батька, якому тепер стільки ж років, скільки Рейнольдсу, і все виправити, щоб врятувати майбутнє.

Сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що Руффало зіграє батька Рейнольдса, блискучого фізика. А Гарнер втілить мати Рейнольдса і дружину Руффало.

Також до касту проекту приєдналася номінантка на премію «Оскар» Кетрін Кінер, яка стане головним лиходієм фільму. Вона зіграє підступну злочинницю, яка вкрала могутню технологію у героя Руффало.

Зйомки фантастики «The Adam Project» стартували у канадському місті Ванкувері минулого тижня. Її режисером є Шон Леві.

Цікаво, що у фільмі «З 13 в 30» це героїня Гарнер подорожувала у часі, потрапивши з 13 років у доросле життя, де вона й зустріла Руффало. На Рейнольдса ж чекає зворотна історія, так що каст підібраний просто блискуче.

Нещодавно Рейнольдс закінчив зйомки в екшені для Netflix «Red Notice», де він зіграє разом з Двейном Джонсоном і Галь Гадот. А у грудні повинна була відбутися прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж», але вона знову переноситься у зв'язку з пандемією коронавірусу.

На щастя, 31 грудня на екрани кінотеатрів прибуде очікуваний мультфільм «Сімейка Крудсів: Нова ера», де Рейнольдс озвучує одного з головних героїв.

1631 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: