Армі Гаммер розповів про своє божевільне камео в серіалі «Ми ті, хто ми є»

24 листопада 2020,  15:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час зйомок серіалу «Ми ті, хто ми є» режисер Лука Гуаданьїно запросив знятися в ньому в камео зірку його хітової драми «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммера, і актор обрав для себе там дуже незвичайну роль.

Про те, яким чином він потрапив в новий серіал Гуаданьїно, Гаммер розповів ведучому Джеймсу Кондену на його ток-шоу, де актор був гостем у жовтні в рамках невеликого прес-туру на честь прем'єри його нового фільму «Ребекка», що вийшов восени на стримінговій платформі Netflix.

Гаммер з посмішкою обізвав цю ситуацію аферою Гуаданьїно:

[Після «Ребекки»] я знімався у фільмі «Смерть на Нілі» в Лондоні, і у мене була перерва 4-5 днів. Мені дзвонить Лука і каже: «Крихітко, що ти робиш?» Я сказав, що перебуваю в Лондоні, і він такий: «Приїжджай до Італії». Я запитав: «Що там відбувається?» І він такий: «Я тут». Я здався і приїхав до нього. І там була вся знімальна команда з «Назви мене своїм ім'ям», це було як возз'єднання, і Лука запропонував мені знятися в цьому серіалі.

Що стосується того смішного образу, в якому ви могли побачити його в шкільній їдальні на роздачі їжі в 6 серії, то Гаммер пояснив його просто:

Я сказав, що хочу виглядати як хлопець, якого не повинні були пускати на роботу в школу.

До речі, Гаммер став не єдиним членом каста «Назви мене своїм ім'ям», який отримав камео в серіалі «Ми ті, хто ми є». Гуаданьїно таким же чином заманив на його зйомки й іншу зірку своєї хітової драми Тімоті Шаламе.

Шаламе з'являється в яскравій футболці в 3 серії на задньому плані у вікні, але він проходить там так швидко, боком і в темряві, що його дуже складно помітити і впізнати. Шукайте його у вікні в тій сцені, коли Річард Гарпер (Скотт Мескаді), батько Кейтлін (Джордан Крістін Сімон), прасує свій одяг.

Спочатку серіал «Ми ті, хто ми є» був запланований як міні-серіал, але Гуаданьїно не відкидає можливості зняти в майбутньому його 2 сезон.

Тим часом прем'єра наступного фільму Гаммера «Смерть на Нілі», яка повинна була відбутися в грудні, знову переїхала на невизначений час.

1797 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: