Тільда Свінтон в українському трейлері фільму Педро Альмодовара «Людський голос»

24 листопада 2020,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Видатний іспанський режисер Педро Альмодовар зняв цього літа яскраву й драматичну стрічку «Людський голос» («The Human Voice»), основою якої стала п'єса Жана Кокто. А на головну роль Жінки запросив в неї лауреатку премії «Оскар» Тільду Свінтон.

Офіційний опис нового фільму Альмодовара, який був представлений поза конкурсною програмою в рамках 77-го Венеційського кінофестивалю:

Жінка завмерла, сподіваючись на повернення колишнього коханого, який так і не забрав свої валізи. Вона розділяє самотність із голосом у телефонній слухавці та відданним собакою, який не розуміє, що його залишив господар. Дві живі істоти, що застрягли в невизначенності болісного очікування.

Також у фільмі з'являться брат режисера Агустін Альмодовар та його невідомі племінники Мігель Альмодовар і Пабло Альмодовар.

Оскільки «Людський голос» є короткометражною стрічкою, яка йде всього 30 хвилин, разом з нею в рамках показу буде демонструватися інтерв'ю Свінтон та Альмодовара, так що це буде не просто перегляд фільму, а справжня кіноподія для всіх шанувальників авторського кіно та творчості актриси і режисера.

В український прокат «Людський голос» вийде 10 грудня.

1109 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: