Трейлер мультфільму «Batman: Soul of the Dragon» відправляє Бетмена у 70-і роки

24 листопада 2020,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знявши декілька мультфільмів про Супермена і Диво-жінку, режисер Сем Лью вирішив повернутися до свого улюбленого Бетмена й створив пригодницьку анімацію в дусі старих бойовиків під назвою «Batman: Soul of the Dragon».

Супергеройський мультфільм «Batman: Soul of the Dragon» («Бетмен: Душа Дракона») ґрунтується на оригінальній історії, чиї події відбуваються в 1970-х роках. Його сюжет розповість про зниклого вчителя бойових мистецтв, який стає причиною квесту четвірки його блискучих учнів, одним з яких є Бетмен.

Разом з Брюсом Вейном/Бетменом (Девід Джунтолі) в цьому квесті візьмуть участь наступні герої: Річард Дракон (Марк Дакаскос), Леді Шива (Келлі Ху) та Бен Тернер/Бронзовий тигр (Майкл Джей Вайт).

«Batman: Soul of the Dragon» є 40-м фільмом в анімаційному всесвіті DC Universe Animated Original Movies. Його прем'єра на цифрових платформах відбудеться 12 січня, а на Blu-ray він вийде 26 січня.

У цьому році в рамках даного всесвіту на екрани вийшли мультфільми «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом», «Супермен: Червоний син» і «Супермен: Людина завтрашнього дня».

1125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: