У горорі «Крик 5» з'явиться зірка серіалу «Хлопаки» Джек Квейд

23 листопада 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джек Квейд, якого ви можете знати завдяки ролі Г'юї Кемпбелла в хітовому супергеройському серіалі «Хлопаки», приєднався до акторського складу нової глави культової франшизи жахів «Крик 5».

П'ятий фільм популярної слешер-франшизи Веса Крейвена, яка почалася в 1996 році, покаже, як молода жінка повертається до свого рідного містечка, де стикається з серією жахливих вбивств, пов'язаних з сумно відомим серійним вбивцею в масці.

В ролі головної героїні Сідні Прескотт на екрани повернеться Нів Кемпбелл, а героїв Гейл Везерс-Райлі і Дьюї Райлі, які також завжди опиняються у центрі подій, знову зіграють Кортні Кокс і Девід Аркетт.

Роль Квейда поки не розголошується, так що поки нам залишається лише гадати, чи зіграє він жертву вбивці в кричущій масці, чи ж сам буде ховатися за цією маскою.

Цей актер також відомий завдяки фільмам «Голодні ігри», «Ремпейдж» і «Плюс один» та новому мультсеріалу «Зоряний шлях: Нижні палуби».

«Крик 5» стане першим фільмом франшизи, режисером якого не буде Крейвен. Він помер у 2015 році, і, після довгих пошуків, очолити п'яту частину студія Paramount Pictures запросила Меттью Беттінеллі і Тайлера Джиллетта, режисерів хітового торішнього слешера «Гра в хованки».

Прем'єра горора «Крик 5» відбудеться у січні 2022 року.

1183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: