Прем'єра екшену «Мисливець на монстрів» з Міллою Йовович переїхала на місяць вперед

20 листопада 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер науково-фантастичного бойовика «Мисливець на монстрів» повідомляє, що його прем'єра відбудеться не 3 грудня, як планувалося раніше, а 14 січня. І, звичайно, виною тому пандемія COVID-19.

Офіційний синопсис фільму «Мисливець на монстрів» з Міллою Йовович у головній ролі, основою якого є популярна відеогра:

Опинившись після несподіваної піщаної бурі в іншому світі, капітан Артеміда (Йовович) та її загін (Ті-Ай, Міган Гуд і Дієго Бонета) з шоком дізнаються, що це рідний дім для дуже недружніх та гігантських істот, у яких імунітет проти їхньої зброї. У своїй запеклій боротьбі за виживання вони знайомляться із загадковим Мисливцем (Тоні Джа), чиї унікальні навички дозволяють їм залишатися на крок попереду цих сильних монстрів. Між Артемідою та Мисливцем поступово виникає довіра, і вона дізнається, що він є частиною команди, яку очолює Адмірал (Рон Перлман). Борючись із небезпекою, яка може знищити їхній світ, хоробрі воїни об'єднують свої унікальні здібності для фінальної битви.

У режисерського керма цієї адаптації знаходиться режисер хітової франшизи «Оселя зла» Пол В. С. Андерсон, який також є чоловіком Йовович.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму й побачити інші його постери з участю небезпечної Йовович та гігантських монстрів.

1028 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: