«Надприродне»: Дін стикається зі «своєю долею» у фрагменті фінальної серії

20 листопада 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хочете дізнатися, чому Дін Вінчестер пустив сльозу в промо-ролику фінальної серії мегапопулярного серіалу «Надприродне»? Тоді дивіться її новий фрагмент, який точно зігріє ваше серце.

У фінальній серії серіалу, яка називається «Carry On» («Продовжуй») і вийшла на американському телебаченні 19 листопада, наші відважні брати Сем та Дін Вінчестери (Джаред Падалекі і Дженсен Еклс) вирушили «в свою останню поїздку з порятунком людей та полюванням на монстрів».

Але в ній були не тільки монстри й епічне прощання, а й та подія, до якої «Дін готувався все своє життя». Саме цій зустрічі Діна зі «своєю долею», як він сам зазначає, і присвячений даний фрагмент.

Тут Сем і Дін прибувають на фестиваль пирогів, і, побачивши всю цю солодке велич, Дін пускає сльозу. Щоб злегка вгамувати свій голод, Дін бере одразу 6 шматків різних пирогів, за якими у них з Семом трапляється зворушлива розмова.

Вони згадують Каса (Міша Коллінз) і Джека (Александр Келверт), про яких обидва брати думають увесь час, але, як Дін зазначає, їм «потрібно продовжувати жити» заради пам'яті своїх друзів, які віддали життя заради того, щоб врятувати світ.

Ви вже встигли подивитися останню серію «Надприродного»? Якщо так, то діліться своїми враженнями про фінал у коментарях.

1328 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: