Фільм «Диво-жінка 1984» все-таки вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2020 року

19 листопада 2020,  02:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після перенесення прем'єр очікуваних фільмів «Дюна» та «Смерть на Нілі», які повинні були відбутися у грудні, шанувальники DC захвилювалися, що така ж доля спіткає і супергеройський екшен «Диво-жінка 1984». Так ось, більше переживати не варто.

Виконавиця ролі Диво-жінки в фільмах всесвіту DCEU Галь Гадот підтвердила в соцмережах годину тому, що у це Різдво на екрани кінотеатрів, де вони зараз відкриті, все-таки вийде її другий сольний блокбастер «Диво-жінка 1984».

Прем'єра сиквела «Диво-жінки» повинна була відбутися ще на початку літа, 4 червня, але після початку світової пандемії коронавірусу її перенесли на 13 серпня, потім нам обіцяли показати фільм 1 жовтня, а тепер українська прем'єра екшену «Диво-жінка 1984» має відбутися 24 грудня.

І, схоже, це остаточна дата.

Тим часом студія Warner Bros. прийняла непросте рішення випустити сиквел в США не в кінотеатрах, оскільки в багатьох американських містах вони все ще закриті через високу статистику захворювання на COVID-19, а на стримінговій платформі HBO Max.

Це благородне рішення може коштувати студії сотень мільйонів доларів, оскільки після релізу на HBO Max фільм розлетиться по піратським сайтам, так що ми в свою чергу закликаємо вас підтримувати добре кіно й кінотеатри, по яким пандемія вдарила з особливою силою (а це десятки тисяч робочих місць), і дивитися «Диво-жінку 1984» на великому екрані, а не годувати піратів.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1100 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: