Дивіться фінальний трейлер 2 сезону фентезі «Темні початки», адаптації романів письменника Філіпа Пулмана

18 листопада 2020,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону хітового пригодницько-фентезійного серіалу «Темні початки», яка в США відбулася 16 листопада, телеканал HBO поділився в мережі фінальним трейлером, що показує, чого очікувати від його майбутніх серій.

У прем'єрній серії нового сезону, що називається «The City of Magpies» («Місто сорок»), наша відважна героїня Ліра Белаква (Дафні Кін) та її новий друг Вілл (Амір Вілсон) досліджували нові світи, тоді як Магістеріум вирішив вжити активних заходів для рішенням проблем, пов'язаних з останніми подіями, а аеронавт Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда) зустрівся з відьмами, які готуються до війни, й відправився в особливу місію.

Друга серія, яка отримала назву «The Cave» («Печера»), покаже, як Ліра та Вілл відправляються в Оксфорд в пошуках відповідей на важливі питання, а перед Магістеріумом постане серйозний вибір.

Тим часом Маріса Колтер (Рут Вілсон) наполегливо йде по сліду Ліри, а союзником Лі стає полковник Джон Паррі (Ендрю Скотт), батько Вілла.

На британському телебаченні прем'єра 2 серії 2 сезону серіалу «Темні початки», заснованого на романах Філіпа Пулмана, відбулася 15 листопада, тоді як на американському каналі HBO вона вийде 23 листопада.

987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: