Справжня рок-зірка: Том Фелтон зіграв на гітарі та заспівав хіт гурту The Beatles

16 листопада 2020,  19:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час зйомок свого нового сімейного фільму «Керівництво для нянь: Як зловити монстра» зірка франшизи «Гаррі Поттер» Том Фелтон влаштував сольний міні-концерт, круто виконавши пісню The Beatles «In My Life».

33-річний британський актор, якого ви можете знати завдяки ролі Драко Мелфоя в екранізаціях хітової серії романів письменниці Дж.К. Роулінг, частенько радує своїх шанувальників в Instagram різними музичними відео, де він грає на гітарі і співає.

Але в цей раз він вийшов на новий рівень, поділившись своїм кавером на хіт групи The Beatles, який він виконав в своєму образі з фільму «Керівництво для нянь»:

Перерва на ланч 2 [на зйомках фільму] «Керівництво для нянь: Як зловити монстра» для Netflix.

У сімейному фентезі «Керівництво для нянь: Як зловити монстра», яке вже доступно до перегляду на Netflix, Фелтон грає злого Бугімена, відомого як Великий Гіньоль, і для цієї ролі йому одягли довгу паруку і зробили схожим на рок-зірку, так що ви навряд чи впізнаєте його тут з першого погляду.

Але його музичний талант точно не залишить вас байдужими.

Тим часом на екрани українських кінотеатрів повернулася Поттеріана, і вже в цей четвер, 19 листопада, ви зможете знову побачити Фелтона в образі Драко в третьому фільмі історії про хлопчика-який-вижив «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану».

1886 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: