«Анатомія пристрасті»: Мередіт бачить Дерека в промо-ролику 3 серії 17 сезону

13 листопада 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і творці серіалу «Анатомія пристрасті» нарешті вирішили нас порадувати возз'єднанням Мередіт і Дерека в 3 серії 17 сезону. Тільки сподіваємося, що вона не приєднається до нього в загробному житті.

Новий сезон «Анатомії пристрасті» почався з двогодинного кросовера з серіалом «Пожежна частина 19», в якому лікарі лікарні Grey Sloan Memorial Hospital в перші дні пандемії COVID-19, що перевернула їхні життя, боролися за життя людей, які постраждали в пожежі.

У 3 серії, яка отримала тривожну назву «My Happy Ending» («Мій щасливий кінець»), ми будемо переживати за життя головної героїні Мередіт Грей (Елен Помпео), чий стан швидко погіршується, і в промо-ролику вона каже, що вона «боїться, що якщо засне, то вже не прокинеться».

І в своїх снах Мередіт зустрічає на пляжі свого покійного чоловіка Дерека (Патрік Демпсі). Вона кричить йому: «Я сумую за тобою». На що він відповідає: «Я знаю».

Прем'єра 3 серії 17 сезону «Анатомії пристрасті», при перегляді якої нам напевно знадобиться багато хустинок, відбудеться 20 листопада за українським часом.

1977 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: