Мадс Міккельсен може замінити Джонні Деппа у франшизі «Фантастичні звірі»

12 листопада 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Швидко звільнивши Джонні Деппа з фентезійної франшизи «Фантастичні звірі», приквела Поттеріани, студія Warner Bros. вирішила не втрачати часу дарма і, здається, вже знайшла свого нового Ґріндельвальда в особі датського актора Мадса Міккельсена.

Сайт Deadline повідомляє, що студія веде переговори з Міккельсеном з приводу ролі головного лиходія франшизи-приквела Поттеріани Ґелерта Ґріндельвальда, щоб він замінив в цьому образі Деппа, звільненого після того, як він програв судовий процес з газетою The Sun.

Міккельсен відомий тим, що вже неодноразово втілював лиходіїв, він зіграв кровожеливого психіатра Ганнібала Лектера в гучному серіалі «Ганнібал» та суперлиходія Кацілія в супергеройському екшені «Доктор Стрендж», який, як і Ґріндельвальд, був могутнім магом. Так що не дивно, що Warner Bros. звернулися в даному випадку саме до нього.

Ви також можете знати Міккельсена за роллю вченого Ґейлена Ерсо, одного з творців Зірки смерті, у фантастиці «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія».

Депп оголосив про своє звільнення з франшизи «Фантастичні звірі», де його персонаж є ключовим героєм, в соцмережах минулого тижня:

Я хочу вам повідомити, що Warner Bros. попросили мене залишити роль Ґріндельвальда в «Фантастичних звірях», і я поважаю їхнє рішення і погоджуюся з ним.

У зв'язку із затримкою зйомок третього фільму франшизи «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» через локдаун та пошуки нового Ґріндельвальда, його прем'єра переїхала з осені 2021 на літо 2022 року.

До речі, якщо ви дуже любите Міккельсена і європейський кінематограф, то сьогодні в українських кінотеатрах якраз повинна відбутися прем'єра драми «Ще по одній» з ним в головній ролі, але вона може бути перенесена через карантин вихідного дня, що вступає в силу 14 листопада.

1461 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: