Кріс Претт стане тілоохоронцем-невдахою в новому екшені від братів Руссо

11 листопада 2020,  16:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Кріс Претт виконає головну роль в новому комедійному бойовику «Saigon Bodyguards», продюсерами якого будуть режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо.

Сайт Deadline повідомляє, що фільм «Saigon Bodyguards» («Сайгонські тілоохоронці») буде рімейком однойменного в'єтнамського екшену. Він буде слідувати за двома напарниками, один з яких буде серйозним і правильним героєм, а другий несерйозним простаком. Їхньою місією буде знайти спадкоємця великої корпорації, якого викрали прямо у них під носом.

Напарником Претта в цій новій пригоді від братів Руссо стане актор Джекі Ву, який є зіркою хітової китайської франшизи «Війна вовків». Поки не розголошується, хто з них втілить серйозного героя, а хто простака.

Сценарій до цього рімейку напишуть Алекс Грегорі та Пітер ГайкЦар гори», «Стара добра оргія», «Чого хочуть чоловіки»).

Претт недавно завершив зйомки в очікуваному науково-фантастичному блокбастері «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який вийде у 2022 році. А також в майбутньому він зіграє в екшені «Війна завтрашнього дня» і супергеройському фільмі «Вартові Галактики 3», який зніме Джеймс Ганн.

Цього року Претт озвучив одного з головних героїв нового піксарівського мультфільму «Уперед», чий прокат перервала навесні пандемія коронавірусу.

1237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: