«Химери»: Вінс Вон і Кетрін Ньютон стикаються в школі в новому ексклюзивному фрагменті комедійного горора

11 листопада 2020,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу комедійного горор-трилера «Химери» на великі екрани представляємо вам його новий ексклюзивний фрагмент, який показує, чим обертається зустріч маніяка в тілі Кетрін Ньютон і його жертви в тілі Вінса Вона в шкільному коридорі.

Комедійний слешер «Химери», режисером якого виступає творець хітової слешер-дилогії «Щасливий день смерті» Крістофер Лендон, буде незвичайною історією про обмін тілами. В даному випадку тілами поміняються небезпечний серійний вбивця Бліссфілдський м'ясник та скромна школярка Міллі, яких грають Вон та Ньютон.

Переконавши своїх друзів в тому, що вона застрягла в тілі маніяка, Міллі в тілі М'ясника відправляється на пошуки «вовка в овечій шкурі», але коли вони знаходять тіло Міллі, то нова Міллі вирішує прикинутися безпорадною дівчинкою-підлітком і кличе охорону.

Нижче ви знайдете офіційні кадри з героями Вона та Ньютон і локалізований постер. Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї фільму.

Квитки на фільм «Химери», прем'єра якого в кінотеатрах України відбудеться завтра, 12 листопада, ви вже можете купити на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком та дотримуватися соціальної дистанції.

1457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: