Тільда Свінтон з сокирою на постері фільму Педро Альмодовара «Людський голос»

10 листопада 2020,  02:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яскравий локалізований постер фільму «Людський голос» з Тільдою Свінтон, режисером якого виступає Педро Альмодовар, повідомляє, що його українська прем'єра відбудеться рівно за місяць, 10 грудня.

Драма «Людський голос» буде адаптацією п'єси драматурга Жана Кокто та англомовним дебютом Альмодовара. Ось її офіційний опис:

Жінка завмерла, сподіваючись на повернення колишнього коханого, що так і не забрав свої валізи. Вона розділяє самотність із голосом у телефонній слухавці та відданним собакою, який не розуміє, чи залишив його господар. Дві живі істоти, що застрягли в невизначенності болісного очікування.

На стильному постері безіменна героїня Свінтон позує в ефектній червоній сукні і з сокирою в руках, яку вона високо заносить над головою, і нам поки залишається тільки гадати, куди вона приземлиться у цій драмі.

Світова прем'єра стрічки «Людський голос» відбулася у вересні в рамках Венеційського кінофестивалю, після чого її представили на фестивалях в Нью-Йорку та Лондоні. Її зйомки проходили в липні 2020 року, в розпал пандемії COVID-19, тому на закулісних фотографіях Свінтон та Альмодовар позують в масках.

889 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: