Дивимося трейлер фільму «Номери», який створили Олег Сенцов і Ахтем Сеітаблаєв

9 листопада 2020,  21:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найбільш очікуваних українських фільмів 2020 року є антиутопія «Номери», режисерами якої виступили Олег Сенцов і Ахтем Сеітаблаєв. Її сюжет ґрунтується на однойменній п'єсі Сенцова 2011 року.

Офіційний опис фільму «Номери» розкриває, що його сюжет показує закрите тоталітарне суспільство, де всі люди перебувають під жорстким контролем:

У світі Номерів все підпорядковується суворій системі й верховному правителю — Нулю. Десять героїв вже звикли бігти по колу й робити все відповідно до книги Правил. У них немає можливості вибирати, як жити й кого любити. Але життя змінюється з появою нового жителя, якому не відомі чинні закони. Це руйнує спокій пасивної влади. Раптово непохитна віра Номерів розколюється на шматки.

Роль верховного правителя Нуля виконує знаменитий актор театру і кіно Віктор Андрієнко, який в минулому році став заслуженим артистом України.

Фільм Сенцова та Сеітаблаєва був створений у копродукції України, Польщі, Чехії та Франції. Його світова прем'єра відбулася в рамках 70-го Берлінського кінофестивалю в лютому 2020 року.

Вихід антиутопії «Номери» у широкий прокат очікується наступного тижня, 19 листопада, як підтверджує її офіційний постер, що розташований нижче.

902 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...