Нова серія «Надприродного» розкрила, хто з його постійних героїв є геєм

6 листопада 2020,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Так, багато шанувальників серіалу «Надприродне» мали рацію протягом багатьох років. У 18 серії фінального сезону один з постійних героїв нарешті зізнався у коханні до іншого постійного героя прямо перед своєю смертю.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про події 18 серії 15 сезону.

Серія з драматичною назвою «Despair» («Відчай») дійсно ввела глядачів у відчай, але в ній також був і світлий момент.

Якщо ви деякий час не дивилися серіал, то ось вам коротка передісторія: Кастіель (Міша Коллінз) уклав угоду з Сутністю, щоб дозволяла йому прожити його життя до того моменту, коли він стане по-справжньому щасливим. Опинившись разом з Діном (Дженсен Еклс) перед лицем Смерті (Ліза Беррі), Кастіель вирішив пожертвувати своїм життям, розкривши свої справжні почуття до Діна. Таким чином Кас рятує йому життя і досягає свого моменту щастя.

Перед смертю Кас сказав Діну:

Я так і не знайшов відповіді, тому що єдине, чого я хочу, це те, чого я не можу отримати. Але тепер я думаю, що знаю, що щастя не у володінні. Просто в тому, щоб бути. Знайомство з тобою змінило мене. Тому що ти піклувався, я піклувався. Через тебе я піклувався про весь світ. Ти змінив мене, Дін.

Дін запитав Каса, чому це звучить як прощання, на що Кас відповів:

Це так і є. Я кохаю тебе. Прощавай, Дін.

Шанувальники серіалу давно помічали, що між Діном і Кастіелем існують романтичні почуття, і були розчаровані тим, що сценаристи вирішили залишити це зворушливе зізнання до моменту смерті Каса.

З іншого боку багато людей в захваті, що їхні припущення нарешті стали каноном, на честь чого в Twitter вийшла в тренди назва пари Діна і Каса Destiel (Дістіель).

Передостання серія серіалу «Надприродне» вийде 13 листопада за українським часом, а фінальну серію ми побачимо 20 листопада.

3770 

4 коментаря

Olga

8 листопада 2020, 06:00

Почему сразу гей, Кастиэль любил Дина и Сэма всегда, как свою семью, почему его признание должно быть сразу гейским, просто перед сметью Кастиэль напомнил Дину что он его любит еще один раз, или писателю этой статьи хочется чтобы Кастиэль был геем??!

0 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на Olga

9 листопада 2020, 18:22

Нет, просто это факт. Их симпатия друг к другу и недвусмысленные моменты и разные намеки на протяжении 10 лет (!) это подтверждают. Многие герои сериала неоднократно отмечали, что между Дином и Касом есть нечто большее, чем дружба и "братская" любовь. Даже сам Миша Коллинз говорил об этом на разных конвенциях. Вы так пишете, будто быть геем - это плохо. Но это не так. Из них получилась бы отличная пара, если бы не сценаристы. А автор статьи просто желает этим героям простого человеческого счастья.
1 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на Olga

9 листопада 2020, 18:36

Просто если бы Кас был персонажем-женщиной, которая точно так же относилась бы к Дину, смотрела бы на него с такой же "братской любовью", а перед смертью произнесла бы вот эту речь, то ни у кого бы не возникало сомнений в том, что они не просто друзья. Love is love.

1 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на Olga

10 листопада 2020, 20:02

Актер Миша Коллинз официально подтвердил, что пара Дистиэль, Дин и Кастиэль, является каноном сериала, и что его признание в любви Дину было «гомосексуальным признанием в любви» (так что мы здесь ничего не придумываем):
http://www.kinofilms.ua/news/22031/

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: