Новий кадр фільму «Чорна вдова» показує Наташу Романову в новому костюмі в повний зріст

6 листопада 2020,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському екшені «Чорна вдова», своєму першому і єдиному сольному фільмі MCU, Наташа Романова у втіленні Скарлетт Йоханссон приміряє декілька суперкостюмів, включаючи нову версію своего чорного суперкостюму, в якому вона з'являється на свіжому кадрі.

Події фільму «Чорна вдова» відбуватимуться після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння», коли Наташа допомогла Стіву та Бакі утекти, через що вона була змушена ховатися від уряду.

В бігах вона отримає новий суперкостюм, який, як показує скрін із книги «Marvel's Black Widow: The Official Movie Special Book», буде частково чорним, а частково сірим. У цьому ж костюмі Нат з'явилася на постері, де її пояс та деталі на браслетах здаються більш золотими (можливо, через фотошоп).

Незважаючи на погану якість скріну, складно не помітити, що Нат виглядає на новому кадрі дуже шокованою, але причина її шоку залишається за кадром, так що нам поки залишається лише гадати. Але її руки знаходяться всього в декількох сантиметрах від пістолетів, розташованих на її стегнах, так що сцена обіцяє бути напруженою.

Судячи по задньому фону, це буде сцена битви Наташі з іншими Чорними вдовами, яких тепер контролює суперлиходій Таскмайстер (Наглядач).

Також в даному фільмі ми побачимо нашу Чорну вдову в її білому суперкостюмі, який ви можете розглянути в деталях на концепт-арті.

В український прокат «Чорна вдова» вийде наступної весни, 6 травня 2021 року.

1170 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: