Джаред Лєто, Рамі Малек і Дензел Вашингтон зіграють у фільмі «The Little Things»

3 листопада 2020,  19:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку 2021 року на екранах кінотеатрів покажуть детективний трилер «The Little Things», головні ролі в якому виконають три лауреата премії «Оскар» Джаред Лєто, Рамі Малек і Дензел Вашингтон.

Фільм «The Little Things» («Дрібниці») буде гостросюжетною історією про те, як два американських поліцейських вистежують серійного вбивцю.

Побачити Малека і Вашингтона в образах цих поліцейських ви можете на фотографії зі знімального майданчика, яка знаходиться нижче.

Персонаж Вашингтона з'являється тут в офіційній формі з поліцейським значком на грудях, тоді як Малек одягнений в діловий костюм з краваткою, але без піджака, в якому він більше нагадує агента ФБР.

Героя Вашингтона звати Дік Крейвен, тоді як герой Малека проходить в списку каста під ім'ям детектив Бакстер. Ім'я персонажа Лєто не розголошується, але, судячи з опису сюжету, було б дивно, якби він не зіграв того серійного вбивцю, на якого будуть полювати Малек та Вашингтон.

Написав і зняв даний трилер Джон Лі Генкок, сценарист оскароносної драми «Невидима сторона» та режисер байопіків «Порятунок містера Бенкса» і «Засновник».

Українська прем'єра фільму «The Little Things» очікується 28 січня 2021 року.

2816 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: