Вийшов трейлер фільму про пандемію від Майкла Бея «Songbird», і глядачі його вже затролили

31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Події фільму «Songbird» («Співоча пташка») розвиваються в недалекому майбутньому, коли коронавірус COVID-19 мутував у COVID-23, і світ вже 4 роки живе в умовах тотального локдауна. Заражених американців забирають з їхніх будинків і відправляють в моторошні карантинні табори, відомі як Зона Q, звідки неможливо втекти.

Головними героями трилера виступають закохані молоді люди Сара та Ніко, ролі яких виконують зірка трилогії «Спадкоємці» Софія Карсон та зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа. Коли за Сарою приходять, Ніко відправляється на її пошуки.

Також у фільмі знялися актори Демі Мур, Петер Стормаре, Александра Даддаріо, Пол Волтер Гаузер, Бредлі Вітфорд та Крейг Робінсон.

Трейлер був представлений у четвер на Youtube-каналі IGN, і з тих пір він отримав 4,5 тисячі лайків та 3,8 тисячі дислайків. А люди в коментарях різними способами висміяли апокаліптичний підхід Бея до фільмів в цілому, не дивлячись на те, що режисером проекту значиться не він, а Адам Мейсон.

Але раз ім'я Бея вирішили виставити головним у трейлері і на постері, то й відповідальність за те, що відбувається в цьому фільмі, лягає на його плечі.

Дати прем'єри у трилера «Songbird» поки немає, але якщо він вийде в український прокат, ми обов'язково повідомимо про це і представимо дубльований трейлер.

7665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: