Зірку «Гаррі Поттера» Тома Фелтона не впізнати в образі лиходія з нового фентезі від Netflix

31 жовтня 2020,  10:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Фелтон, він же Драко Мелфой з фільмів про Гаррі Поттера, вирішив згадати, як це бути поганим, в новому сімейному фентезі від Netflix під назвою «Керівництво для нянь: Як зловити монстра». І в цьому образі він більше нагадує... молодого Сіріуса Блека.

У фільмі «Керівництво для нянь: Як зловити монстра» («A Babysitter's Guide to Monster Hunting») Фелтон втілює Бугімена, відомого як Великий Гіньоль, і йому протистоїть відважне секретне товариство нянь, які повинні захищати дітей з надздібностями.

На честь прем'єри свого нового фентезі, Фелтон поділився в Instagram новою фотографією зі зйомок, на якій можна в деталях розглянути його крутий панк-образ:

Підніміть руки, якщо ви вже подивилися «Керівництво для нянь: Як зловити монстра»? @netflix

Прем'єра фільму «Керівництво для нянь: Як зловити монстра» відбулася на Netflix два тижні тому, 15 жовтня, так що ви вже можете побачити Фелтона в образі підступного (і дуже стильного) Великого Гіньоля на своїх екранах.

Тим часом наступного тижня на екрани кінотеатрів повертається Потеріана, починаючи зі свого першого фільму «Гаррі Поттер і філософський камінь». Графік виходу інших частин історії про хлопчика-чарівника та його друзів ви знайдете тут.

4621 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: