Зірка «Хлопаків» Лас Алонсо знявся в новому фільмі режисера Гая Річі, з яким він «завжди хотів попрацювати»

30 жовтня 2020,  21:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одна причина з нетерпінням чекати виходу на екрани нового бойовика Гая Річі «Інкасаторська вантажівка» в ньому з'явиться актор Лас Алонсо, він же Молоко Матері або просто ММ з хітового серіалу «Хлопаки».

Сюжет фільму «Інкасаторська вантажівка» («Cash Truck») буде слідувати за холодним і загадковим персонажем Ейчем, якого втілює Джейсон Стейтем. Він працює на компанію інкасаторських вантажівок, що відповідає за перевезення в Лос-Анджелесі сотень мільйонів доларів щотижня. І, звичайно, його історія не обійдеться без пограбування.

Деталі про персонажа Алонсо поки тримаються в таємниці, але ми знаємо, що звати його Карлос.

Ви можете побачити його в компанії Річі в останній день зйомок на закулісній фотографії нижче. Алонсо поділився цим знімком в Instagram з теплими словами про режисера та знімальну команду:

Закінчувати зйомки у фільмі завжди трохи сумно. Особливо, коли ви за океаном і так швидко стали сім'єю [з цими людьми]. Додайте чудову команду, режисера, з яким ви завжди хотіли попрацювати, та веселі, наповнені екшеном зйомки, і ви ніколи не захочете, щоб це закінчувалося. Якою крутою поїздкою буде «Інкасаторська вантажівка», коли вона вийде на екрани! Грай Річі, ти майстер в тому, що ти робиш, для мене честь бути частиною цього фільму.

Світова прем'єра нового бойовика від Річі «Інкасаторська вантажівка» очікується в січні 2021 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його дату української прем'єри першими.

5304 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: