Джессіка Честейн збирає команду жінок-шпигунок в українському трейлері бойовика «355»

30 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов довгоочікуваний український трейлер шпигунського екшену «355», в якому знялися дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн, лауреатки премії «Оскар» Пенелопа Крус і Люпіта Ніонго та зірка супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Себастіан Стен.

Режисером бойовика про відважну команду жінок-шпигунок став Саймон Кінберг, який зняв екранізацію коміксів «Люди Ікс: Темний фенікс». Ось офіційний синопсис його другої режисерської роботи:

Коли надсекретна зброя потрапляє до рук найманців, «темна конячка» ЦРУ, агентка Мейсон «Мейс» Браун, об'єднує сили з трійкою агенток закордонних спецслужб. Героїні створюють групу під кодовою назвою «355» і намагаються зробити все, щоб врятувати світ від занурення в повний хаос, залишаючись на крок попереду загадкової жінки, яка відстежує кожен їхній рух.

Честейн виконує роль Мейсон «Мейс» Браун. Крус, Ніонго і Даян Крюгер грають її колег-шпигунок, а загадкову жінку з китайської розвідки втілює Фань Бінбін із супергеройського блокбастера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

Тим часом Стен грає коханого головної героїні, а також компанію їм в кадрі складе номінант на премію «Золотий глобус» Едгар Рамірес.

Українська прем'єра фільму «355» відбудеться в середині зими, 14 січня 2021 року.

5136 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: