Вийшов український трейлер фільму «Полювання на Санту» з Мелом Гібсоном у ролі Санти

30 жовтня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви були слухняними в цьому році? Якщо ні, то суворий Санта у втіленні Мела Гібсона вже йде за вами. Але перед цим йому доведеться впоратися з небезпечним кілером в екшен-трилері «Полювання на Санту».

Кінострічка «Полювання на Санту», яка в оригіналі називається «Товстун» («Fatman»), покаже Гібсона в образі дуже брутального Кріса Крінгла, відомого в широких колах як Санта Клаус. Щоб врятувати свій бізнес, що приходить в занепад, Кріс змушений співпрацювати з американськими військовими. Як раптом він опиняється втягнутим в смертельну битву з небезпечним найманим вбивцею, якого найняв не по роках розвинений 12-річний підліток, після того як він отримав на Різдво шматок вугілля в шкарпетці.

Безжального кілера втілює зірка оскароносного вестерна «Мерзенна вісімка» та супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» Волтон Гоггінс.

Також нещодавно був представлений новий постер, на якому Гібсон постає в червоній зимовій куртці з хутряним капюшоном, а в руках він тримає книгу, де його Санта зберігає імена всіх слухняних та неслухняних дітей, і блискучий револьвер.

Українська прем'єра фільму «Полювання на Санту» очікується 31 грудня.

4357 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: