Прем'єри тижня: «Відьми», «Чаклунство: Спадок» та новий фільм Франсуа Озона

29 жовтня 2020,  21:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Геловіна на екрани українських кінотеатрів виходить відразу декілька фільмів про надприродне на будь-який смак, а також знаменитий французький режисер Франсуа Озон кличе нас провести з ним незабутнє літо на березі моря.

«Відьми» (реж. Роберт Земекіс)

Найбільш очікуваною прем'єрою тижня без сумнівів є сімейне фентезі «Відьми», яке зняв режисер Роберт Земекіс, який подарував нам легендарну трилогію «Назад у майбутнє» та знамениті мультфільми «Полярний експрес» і «Різдвяна історія». У його адаптації казки Роальда Даля про підступних відьом, які хочуть стерти всіх дітей з лиця землі, роль Верховної відьми виконує незрівнянна Енн Гетевей, а компанію їй в кадрі складають Октавія Спенсер та Стенлі Туччі.

«Чаклунство: Спадок» (реж. Зої Лістер Джонс)

Конкуренцію Гетевей та її шабашу на великому екрані складуть відьми-старшокласниці з фільму «Чаклунство: Спадок», який є продовженням культового горору 1996 року. Відкривши в собі надприродні здібності, чотири подружки починають експериментувати з темною магією, не підозрюючи, які випробування принесе їм їхній дар.

«Острів кошмарів» (реж. Даррен Лінн Боусман)

А якщо «Відьми» і «Чаклунство: Спадок» здаються вам недостатньо страшними (хоча та посмішка Гетевей може налякати й дорослого глядача), то сьогодні також вийшов в прокат горор «Острів кошмарів», де Люк Гемсворт та Меггі Кью опиняються в пастці на екзотичному острові, де відбуваються дуже страшні речі.

«Літо'85» (реж. Франсуа Озон)

Для любителів французького кінематографа в цілому і творчості знаменитого режисера Франсуа Озона зокрема на великі екрани виходить романтичний фільм про міцну дружбу двох молодих хлопців, чиї відносини поступово переростають у щось більше. Події цієї драми розгортаються в приморському містечку улiтку 1985 року під музику культової групи The Cure, так що всім шанувальникам фільму «Назви мене своїм ім'ям» дивитися обов'язково.

«Прикинься моїм нареченим» (реж. Бартош Прокопович)

Незважаючи на наближення Геловіна у вас може бути романтичний настрій, а спеціально для всіх романтиків на цьому тижні в кінотеатрах стартують покази польської романтичної комедії «Прикинься моїм нареченим», яка розповість про те, як успішна красуня Каріна, розлучившись з бойфрендом-обманщиком, вирішує привезти на весілля до своєї сестри фальшивого нареченого, щоб уникнути розпитувань з боку рідних. І незабаром вона розуміє, що починає закохуватися в цього випадкового незнайомця.

Квитки на кінопрем'єри тижня ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте про маску, антисептик та соціальну дистанцію, оскільки в Україні продовжує зростати кількість хворих на коронавірус.

5507 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: