«Рая та останній дракон»: новий постер показує милого кращого друга головної героїні, який викраде ваше серденько

28 жовтня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизер-трейлером нового пригодницького мультфільму від Disney «Рая та останній дракон» японські кінопрокатники представили свій локалізований постер, де в центрі уваги опиняється її вірний броненосець Стук-Стук.

Події анімаційної стрічки «Рая та останній дракон» розвиваються в фантастичному світі під назвою Кумандра, де багато років тому люди і дракони жили разом у злагоді. Але коли зловісні чудовиська, відомі як Друни, почали погрожувати мешканцям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство. 500 років по тому монстри повернулися, і одинока воїтелька Рая повинна відшукати останнього дракона, щоб зупинити Друнів назавжди.

Допомагати Раї в її непростій та відповідальній місії буде чарівний малюк на ім'я Стук-Стук (Tuk Tuk). Ну як малюк... На початку тизер-трейлера, який показує Раю в дитинстві, Стук-Стук дійсно є малюком, але з часом він перетворюється на величезного броненосця, на якому можна їздити верхи.

Ось тільки мордочка Стук-Стука залишається все такою ж милою, так що готуйтеся до того, що це звірятко-помічник головної героїні викраде ваше серденько.

На екрани кінотеатрів мультфільм «Рая та останній дракон», режисерами якого є Дон Голл і Карлос Лопес Естрада, прибуде 11 березня 2021 року.

4349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: