Новий кадр екшену «Загін самогубців 2» показує Бладспорта, Миротворця, Щуролова 2 і Людину-в-Горошок

27 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Empire поділився новим офіційним кадром очікуваного супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт». Його режисером став Джеймс Ганн, який зняв хітові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2».

На новому кадрі від Empire зібралися разом чотири суперлиходія з коміксів DC (зліва на право): Людина-в-Горошок (Давид Дастмалчян), Миротворець (Джон Сіна), Бладспорт (Ідріс Ельба) та Щуролов 2 (Даніела Мелшіор), які позують тут в своїх крутих (і не дуже) костюмах на тлі джунглів.

А в інтерв'ю для журналу Ганн пояснив, чим його Загін буде відрізнятися від Вартових, і попередив, що в його сиквелі може загинути абсолютно будь-який персонаж:

Думаю, що ви зрозуміли майже з самого початку, що всі Вартові є хорошими крім Небули, яка є аутсайдеркою. Але в «Загоні самогубців 2» деякі персонажі у кінці стають хорошими, а деякі стають жахливими. Вони не сваряться зі словами, що вони вб'ють одне одного, вони затівають справжні бійки і вбивають одне одного. Ви дійсно не будете знати, хто з них виживе, а хто загине. DC дали мені повну свободу вбити будь-кого і я маю на увазі дійсно будь-якого [персонажа].

Раніше Ганн поділився крутим фан-артом з Харлі Квін і Королем Акул і назвав Марго Роббі «найкращим актором, з яким він коли-небудь працював».

На великі екрани екшен «Загін самогубців 2» увірветься 5 серпня 2021 року.

5742 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: