«Місія неможлива 7»: Том Круз та Гейлі Етвелл знялися в сцені з гонитвою по Риму

24 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися цікаві фотографії зі зйомок шпигунського екшену «Місія неможлива 7» з Томом Крузом у головній ролі, які обіцяють нам крутий епізод з погонею вулицями Рима, стародавньої італійської столиці.

На фотографіях зі знімального майданчика, якими поділився сайт Just Jared, Круза можна побачити в сірому костюмі з жилеткою та краваткою за кермом чорного BMW, у якого були зняті двері, щоб камера, встановлена ​​на даху автомобіля, могла знімати те, що відбувається всередині.

Поруч з Крузом на передньому пасажирському сидінні знаходиться Гейлі Етвелл в білій сорочці. І якщо ви наблизите перше фото, то помітите, що під час цієї небезпечної погоні актори ще й були прикуті одне до одного наручниками.

Цікаво, хто прикував себе до кого і з якою метою, але, схоже, у цих персонажів буде одна мета й спільні вороги, від яких вони намагаються тут втекти.

Після Риму зйомки бойовика Крістофера МакКворрі перемістилися до Венеції.

Прем'єра нової глави франшизи «Місія неможлива», де також зіграють Ребекка Фергюсон, Ванесса Кірбі, Пом Клемент'єфф, Саймон Пегг, Вінг Реймз та Есай Моралес, очікується 18 листопада 2021 року.

8554 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: