Фото зі зйомок 2 сезону серіалу «Бетвумен» показують новий Бетмобіль

21 жовтня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після затримки, пов'язаної з тестуванням каста і команди на коронавірус, зйомки 2 сезону cупергеройського серіалу «Бетвумен» тривають, і нові фотографії розкривають, як в майбутніх серіях буде виглядати Бетмобіль нової Бетвумен.

В 1 сезоні Кейт Кейн (Рубі Роуз), перша Бетвумен, розсікала по Ґотему на мотоциклі, а в майбутньому ми побачимо, як її наступниця Раян Вайлдер (Джавісія Леслі) сяде за кермо свого Бетмобіля, культової машини Бетмена з коміксів DC.

Знімками Бетмобіля зі зйомок 2 сезону поділився на вихідних в Twitter користувач з ніком Pagmyst, який уточнив, що поруч з Бетмобілем на другій фотографії присутня сама Бетвумен, але погана якість знімка поки не дозволяє розглянути її новий костюм.

Коли Рубі Роуз прийняла рішення залишити серіал, оскільки отримала на зйомках 1 сезону серйозні травми спини під час виконання складних трюків, продюсери вирішили написати нову Бетвумен, яку зіграє Джавісія Леслі.

Її героїню Раян Вайлдер описують як «милу, неохайну, трохи дивакувату і неприборкану. Вона буде зовсім не схожа на Кейт Кейн, яка носила костюм кажана перед нею».

Прем'єра 2 сезону «Бетвумен» очікується на початку 2021 року.

4038 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: