До касту серіалу «Кава з кардамоном» приєднався зірка «Чорного ворона» Тарас Цимбалюк

21 жовтня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Тарас Цимбалюк поділився першими фотографіями зі зйомок очікуваного українського міні-серіалу «Кава з кардамоном», які представляють його персонажа Андрія в стильному костюмі середини 19 століття.

Опублікувавши в Instagram дві фотографії з собою в образі Андрія на тлі Жовківського замку, який знаходиться у Львівській області, Цимбалюк написав поруч:

Новий історичний проект. Дуже красиві локації, цікава команда.

Знімальний процес міні-серіалу «Кава з кардамоном», який буде екранізацією роману української письменниці Наталії Гурницької «Мелодія кави в тональності кардамону», стартував на початку місяця, 6 жовтня.

У центрі сюжету буде історія забороненого кохання української сироти Анни та одруженого польського шляхтича Адама, ролі яких виконують Олена Лавренюк і Павел Делонг. Події серіалу розгортатимуться у Львові на тлі революції 1848-1849 років, яку прозвали «Весною народів».

Андрій буде рідним братом Анни, який, щоб влаштувати своє життя, відправився вчитися в Духовну семінарію.

Ви можете знати Цимбалюка завдяки головній ролі у фільмі «Чорний ворон», де він втілив холодноярського отамана, який боровся за незалежність України, та ролі Карпа в хітовому серіалі «Спіймати Кайдаша».

Прем'єра міні-серіалу «Кава з кардамоном» відбудеться на каналі СТБ.

4372 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: