У прокат виходить фентезі «Чудо-дітки: Недолугі чарівники», дивимося його трейлер

20 жовтня 2020,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не Гоґвортсом єдиним. Нове сімейне фентезі «Чудо-дітки: Недолугі чарівники», яке прибуде в кінотеатри 22 жовтня, відправить глядачів в німецьку школу для чарівників та різних казкових істот.

У центрі сюжету знаходиться історія 13-річного хлопчика-вампіра Влада, який потрапляє в одну з найпрестижніших шкіл чарівництва у світі. Городок Краільсфельден і школа виявляється притулком найрізноманітніших казкових істот, а з появою Влада і його батька там тепер є і вампіри.

Все виглядає чудово, але у маленького Влада є одна велика проблема: вампір абсолютно не виносить вигляду крові. Його друзями в школі стають два таких же «невдахи»: фея, яка боїться літати, та хлопчик-перевертень з алергією на шерсть тварин. Разом трьом героям доведеться пережити незабутні пригоди і кинути виклик меру містечка.

Головну роль тут грає Аарон Кісев, а його шкільних друзів втілюють Йоханна Шрамл і Арсеній Бультман. Також в фентезі режисера Тіма Трагезера знялися Рік Каваніан, Вальдемар Кобус, Соня Герхардт, Крістіан Беркель і Аксель Штайн.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Чудо-дітки: Недолугі чарівники», на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

5181 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...