Вийшов магічний трейлер фентезі «Різдвяні хроніки 2» з Куртом Расселом та Голді Говн

19 жовтня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Понеділок стає все кращим! Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас казковим трейлером свого очікуваного сімейного фільму «Різдвяні хроніки 2», який моментально заражає своїм святковим настроєм.

Після подій перших «Різдвяних хронік», коли брат і сестра Тедді (Джуда Льюїс) та Кейт (Дербі Кемп) допомогли Санті (Курт Рассел) врятувати Різдво, пройшло 2 роки. Кейт підросла і стала цинічним тінейджером, яка не в захваті від того, що на різдвяні свята вона повинна відправитися в Канкун разом з мамою, її новим хлопцем і його сином Джеком (Джазір Бруно). Не бажаючи приймати цю нову версію своєї родини, Кейт вирішує втекти. Але коли загадковий лиходій Белснікель (Джуліан Деннисон) загрожує знищити Північний полюс та Різдво, Кейт та Джек повинні подружитися, щоб допомогти Санті та місіс Клаус (Голді Говн) захистити Різдво.

Режисером сиквела виступає Кріс Коламбус, який зняв такі культові фільми, як «Сам удома», «Сам удома 2», «Гаррі Поттер і філософський камінь» та «Гаррі Поттер і таємна кімната».

Тим часом постер з крутими містером і місіс Клаус каже:

Битва за порятунок Різдва починається.

Онлайн-прем'єра «Різдвяних хронік 2» відбудеться 25 листопада.

4562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: