Прем'єра фільму Кеннета Брани «Смерть на Нілі» переїхала на грудень

17 жовтня 2020,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney, яка тепер володіє 20th Century Studios, прийняла дивне рішення перенести прем'єру детективної стрічки «Смерть на Нілі» з Галь Гадот в головній жіночій ролі з 22 жовтня на 17 грудня. І це рішення може коштувати їм великих грошей.

В цьому році прем'єри всіх великих кінофільмів переносилися принаймні два рази, тому нова дата виходу в світовий (та український) прокат сиквела хітового фільму Кеннета Брани «Вбивство у Східному експресі», де він грає блискучого детектива Еркюля Пуаро, не викликає подиву. Але Disney обрали для неї вельми дивний день.

Справа в тому, що всього за тиждень, 24 грудня, на великі екрани збирається вийти супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», де також в головній ролі можна буде побачити Гадот, і глядачі будуть поставлені перед вибором, на який з цих двох фільмів варто сходити перед Новим роком. Вгадайте з першого разу, що обере більшість...

У звичайний рік обидва фільми змогли б заробити належну їм касу, але зараз, коли пандемія коронавірусу триває, глядачі мінімізують свої походи в кінотеатр, так що навіть найпалкіші шанувальники Гадот будуть змушені обрати щось одне.

Хоча, хто знає, може це не останнє перенесення прем'єри для фільму «Смерть на Нілі». Або для екшену «Диво-жінка 1984».

7005 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: