«Мандалорець»: нове промо та персональні постери 2 сезону спін-оффу «Зоряних воєн»

15 жовтня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мофф Гідеон виглядає дуже небезпечно з темним світловим мечем в руках у новому промо-ролику 2 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», до прем'єри якого залишилося всього 2 тижні.

В 1 сезоні життя самотнього мисливця за головами Діна Джаріна (Педро Паскаль) з клану мандалорців кардинально змінилося, коли він вирішив не віддавати Малюка Йоду жорстоким бандитам, які готові вбивати за те, щоб контролювати цю могутню істоту і перетворити його на небезпечну зброю.

Допомагати Діну захистити Малюка від Моффа Гідеона (Джанкарло Еспозіто) в майбутніх серіях будуть колишній штурмовик Карасінтія «Кара» Дюн (Джина Карано) та колишній магістрат і лідер Гільдії мисливців за головами Гріф Карга (Карл Везерс), які в промо-ролику борються зі штурмовиками.

Нижче ви знайдете четвірку персональних постерів 2 сезону за участю Мандалорця, Малюка Йоди, Кари та Гріфа. А також постер, де головний герой мчить над пустелею в світлі Місяця разом з Малюком.

Прем'єрна серія 2 сезону фантастики «Мандалорець» вийде 30 жовтня. Її режисером і сценаристом виступає творець серіалу Джон Фавро.

3859 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: