Вийшов трейлер військової драми Зази Буадзе «Мати Апостолів» з Богданом Бенюком

15 жовтня 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Заза Буадзе, який зняв фільм «Позивний "Бандерас"», повертається до теми російсько-української війни на Донбасі в своїй новій кінострічці «Мати Апостолів», яка вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2020 року.

Розширений синопсис військової драми «Мати Апостолів», яку Буадзе присвячує «матерям, чиї діти загинули за Україну»:

Любов матері – всеосяжна. Коли син потрапляє в небезпеку, мати без вагань кидається йому на допомогу. Заради спасіння дитини вона здатна на все! Навіть пройти крізь пекло війни. Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона вирушає у небезпечну мандрівку, повну несподіванок та пригод. Ніхто напевне не може сказати – чи вижив її син. Матері доведеться вступити у відчайдушну боротьбу з сильними ворогами заради спасіння свого сина. На цьому нелегкому шляху вона зі звичайної жінки, яка навіть не здогадується на що здатна, перетворюється на Мати, що втішає та рятує навіть пропащі душі.

Роль Матері виконує актриса театру і кіно Наталія Половинка, а допомагати їй в її небезпечної місії буде Богдан Бенюк, якого в цьому році ви могли побачити в кінотеатрах у стрічках «Толока», «Східняк» і «Тарас: Повернення».

Прем'єра фільму «Мати Апостолів» очікується 3 грудня.

2373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: