Дивимося український трейлер «Мисливця на монстрів» з Міллою Йовович та гігантськими монстрами

15 жовтня 2020,  11:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович знову ступає на стежку війни з монстрами в першому трейлері науково-фантастичного екшену «Мисливець на монстрів», який зняв режисер «Оселі зла» Пол В. С. Андерсон.

«Мисливець на монстрів» є адаптацією популярної відеогри, яка відправить глядачів в інший світ, де правлять небезпечні та могутні монстри. Опинившись там після несподіваної піщаної бурі, капітан Артеміда (Йовович) та її загін (Ті-Ай, Міган Гуд і Дієго Бонета) з шоком дізнаються, що це рідний дім для дуже недружніх та гігантських істот, у яких імунітет проти їхньої зброї. У своїй запеклій боротьбі за виживання вони знайомляться із загадковим Мисливцем (Тоні Джа), чиї унікальні навички дозволяють їм залишатися на крок попереду цих сильних монстрів. Між Артемідою та Мисливцем поступово виникає довіра, і вона дізнається, що він є частиною команди, яку очолює Адмірал (Рон Перлман). Борючись із небезпекою, яка може знищити їхній світ, хоробрі воїни об'єднують свої унікальні здібності для фінальної битви.

На честь релізу трейлера в мережі також з'явилася пара нових постерів, де героїня Йовович позує зі зброєю на тлі гігантського рогатого монстра.

У минулому році Йовович можна було побачити на великих екранах в фентезійному екшені «Хеллбой», де вона втілила Криваву королеву Німуе.

Українська прем'єра фільму «Мисливець на монстрів» відбудеться 3 грудня.

2837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: