10 цікавих фактів про Дева Пателя, зірку фільму «Історія Девіда Копперфілда»

10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

1. Патель прославився на весь світ завдяки головній ролі у надихаючій драмі Денні Бойла «Мільйонер з трущоб», яка в 2009 році отримала 8 премій «Оскар», включаючи за Кращий фільм, і принесла акторові його першу номінацію на премію BAFTA.

2. Патель народився і виріс у Великій Британії, так що у нього британський акцент.

3. Актор володіє бойовими мистецтвами і має чорний пояс з тхеквондо.

4. Патель вважає себе «технофобом», що пояснює, чому його немає в соціальних мережах, і ви не можете знайти багато особистої інформації про нього в Google.

5. У 2017 році актор отримав свої перші номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус» та першу премію BAFTA за свою гру в драмі «Лев».

6. У тому ж році відома американська телеведуча Еллен ДеДженерес нагородила Пателя титулом Найсексуальнішого чоловіка року.

7. На його перше прослуховування актора привела його мати, коли йому було 16 років.

8. Патель все ще ніяковіє, коли бачить сцени з собою в підліткові роки з британського серіалу «Молокососи», де він з'явився повністю голим.

9. На зйомках «Мільйонера з нетрів» Патель познайомився з Фрідою Пінто, яка зіграла любовний інтерес його героя. Актори закохалися одне в одного на знімальному майданчику і зустрічалися протягом 6 років.

10. Патель був першим вибором Іаннуччі на роль Девіда Копперфілда в його сучасній адаптації відомого роману Чарльза Діккенса. Після чого режисер вирішив вибрати весь каст фільму без прив'язки до їхньої раси та кольору шкіри. Для нього було головним, щоб актори переконливо зіграли характери своїх колоритних персонажів.

Квитки на фільм «Історія Девіда Копперфілда» ви знайдете в нашій афіші.

14753 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: