З'явився трейлер 2 сезону серіалу «Крізь сніг», який вийде в січні 2021 року

9 жовтня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив і революціонер Андре Лейтон стикається віч-на-віч із загадковим конструктором потяга Snowpiercer містером Вілфордом в тизер-трейлері 2 сезону фантастичної антиутопії «Крізь сніг», який вийшов в четвер.

Події науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг» розвиваються в 2021 році, в альтернативному майбутньому, де сім років тому всю планету накрив товстий шар снігу і льоду. Ті, кому вдалося вижити, знайшли притулок на борту високотехнологічного потяга Snowpiercer, чий 1001 вагон жорстко розділений на класи: для бідних і для багатих. І одного разу на його борту починають відбуватися загадкові вбивства.

В 1 сезоні Андре Лейтон (Давід Діггс), який в минулому житті був детективом і займався розслідуваннями вбивств, отримує посаду детектива потяга та з її допомогою збирає інформацію для революції.

Передбачалося, що мільярдер і творець потяга Snowpiercer містер Вілфорд (Шон Бін) загинув, але фінал 1 сезону розкрив, що він все ще живий і останні роки перебував на борту іншого високотехнологічного потяга Big Alice. І трейлер показує, що їхнє з Андре зіткнення неминуче.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Крізь сніг» відбудеться 25 січня 2021 року.

4703 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: