Тизер-постер «Світу Юрського періоду 3» повідомляє нову дату прем'єри

8 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, прем'єра очікуваної фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» від продюсера Стівена Спілберга не відбудеться в 2021 році вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується аж 10 червня 2022 року.

На честь перенесення прем'єри на 2022 рік студія Universal Pictures опублікувала в мережі тизер-постер фільму «Світ Юрського періоду 3», який показує скам'янілий в смолі скелет тиранозавра рекса.

Сюжет продовження хітової франшизи Спілберга про динозаврів поки тримається в таємниці, але в фіналі «Світу Юрського періоду 2» динозаври нарешті вирвалися зі свого острова у великий світ, так що на наших героїв чекає катастрофа світового масштабу.

В образах колишнього морського котика і експерта з дресирування велоцирапторів Овена Грейді та колишньої менеджерки розважального парку «Світ Юрського періоду» Клер Дірінг на великі екрани повернуться Кріс Претт та Брайс Даллас Говард.

Компанію їм в кадрі складе легендарна трійця вчених з «Парку Юрського періоду» у втіленні Сема Ніла, Джеффа Голдблюма і Лори Дерн.

Режисером проекту виступає Колін Треворроу, який зняв перший «Світ Юрського періоду», що вийшов на великі екрани в 2015 році.

4775 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: